Mat..

Har många gånger funderat över hur lycklig man kan bli av att äta god mat ! Därav också min nyligt funna förståelse för hur människor kan äta sig feta ! Det finns en logisk förklaring, vetenskapligt framförd och det handlar om glädjeämnen i hjärnan som stimuleras när vi äter! Har relativt länge vetat om detta, och vet själv om att jag lider av för låg seretonin produktion!

" Signalsubstanser är livsnödvändiga ämnen i centrala nervsystemet vilka bland annat reglerar vårt känsloliv och våra ångestreaktioner" .

" Signalsubstansen serotonin har till uppgift att balansera våra känslor och styr mående som hunger, glädje, irritation, ilska, välmående, livslust med mera. "

Det finns piller att äta för detta, även gjort det förr, men jag blev skum på dom så la ner skiten... Kanske dags att återuppta testa igen? " LYCKOPILLER " Får se, frågan är öppen, och svaret är väntande!



Mina vänner i gruppen ri-fa har trixat en låt runt detta ämne  "seretonin " som e döpt till " seretonin abstinens ",
låten finns inte med på denna länk, men ni hittar en låt där som jag gästar, " 3025 ", den e ok den med men diggar personligen seretonin abstinens bättre!



Börjar köra hårdträning fredag, beefcake! tack

Natten till idag..

distans mellan dröm och verklighet fanns inte, nätterna som skakar om en e alldeles för många.. dagarna som man tror ska reparera  flyter alla ihop till ett inferno av självförakt och misstro på sig själv.. som så många gånger förr så beklagar man sig över alldeles för lite, och gör det alldeles för mycket.. Men e trots allt därför jag startat denna blogg, måste ventilera! musiken var en gång ett sätt för mig att göra det.. just nu, nej. Jag SKA försöka snart igen, men tiden e inte inne än!

positivt i detta mörker:

Fått upp studion, saknar en del things men som jag sa ovan, tiden e inte riktigt inne än!
Jag har fortfarande kvar cash och lön på ingång.
Stoffe var förbi ihelgen, skönt att se och umgås!
Jag har ett mms på min mobil där min underbara brorson snopet tittar upp i kameran och rubriken lyder: Hej farbror



tack M för ditt inlägg och som du skriver:  " ibland är man trött. ibland är man bitter. ibland är man båda och då är det bara att bita ihop och vänta på att livet ska bli lite mer än vad det för tillfället är niklas."  " jag tror att leva är att VÅGA. att vara lycklig, att göra sakerna man vill. inga missade chanser, inte vara feg. ta lite risker och våga göra misstag. sluta bry sig om vad alla andra tycker. "

Håller med dig i det du skriver och visst är det så att man måste kämpa vidare, bita ihop.. Det tar emot och hade det inte varit för familj, vänner och drömmen om att nån gång få till det i livet så hade man nog gett upp.. Och ge upp har jag inte tänkt göra.. Jag vill vara lycklig, men missunnar mig själv att leva fullt ut. Riskerna man tar slutar nog till 90% i misstag/misslyckanden, men hey man kan iaf efteråt vända sig om och utvärdera och ha ännu en upplevelse som man kan kalla livserfarenhet. Vet som sagt inte direkt hur jag ska åtgärda mina fel och brister, men antar att jag snart har nog med livserfarenhet för att självläka och kunna ta stegen i rätt riktning, där vägarna slutar upp med att förvandlas till rondeller!

Ser fram emot att bygga en egen E4.. vet inte om jag kremeras och sprids med vinden när jag dör isåfall är den oändlig.. vilket jag måste säga tillfredställer mitt sinne! =) tack 



Vaken?

Börjar tappa suget för mycket just nu, inklusive tänka.. fundera.. grunna.. saknar vissa saker i livet, som jag fortfarande någonstans inte vill ha men börjar onekligen krisa lite när tankarna faller mot JA just sånt.. det finns en speciell person i mina tankar, som vägrar suddas ut.... Hoppas du har det bra på din sida av tankevärlden. Här fylls den alldeles för ofta över av ångest..

Jag vill, " ville " så grymt mycket förr.. Vill fortfarande men faller tillbaks i samma tankemönster, samma onda cirkel.. Ingen rund cirkel, mer odefinerbar! Går inte att göra den hel , eller kontinuerlig, utan den e  i ständigt utökande FAS och FORM .. Man drar i för många snören på samma gång .. och när man väl hittat rätt snöre, vevat in nästan hela, så har det nötts ner till bristningsgränsen, OCH går AV.. tragik eller magi ? Misslyckanden & motgångar sägs göra en person i slutändan, så hoppas bara man lever nog länge för att få ut något vettigt ur detta liv.. Annars i nästa, eller i nangijala!  tack. 

tungt..

Man e som människa ALDRIG nöjd har jag märkt... Och visst kan det vara en bra egenskap MEN, när ska man stanna upp och bara försöka infinna sig i nuet?, där cash rullar in och saker inte alls e ansträngande.. Någon sorts mental spärr tycks alltid infinna sig, där man målar upp saker att vara så förbannat mycket större än vad de i själva verket e! SERENITY NOW, får vara veckans ord.. Med en nykter helg i åtanke lägger jag de kvarvarande stegen fram till fredag väldigt små... korta och uttänkta! . . . . tack  , Myspacesommar i en av sthlms fina parker.. suddig ja, men tanken e diffus ;)

RSS 2.0